Evenementen

17
jul

Zomerlunch 2020

Verslag: 9 juli 2020 vrijwilligerslunch, een aparte dag.

Enerzijds coronatijd anderzijds een spannend moment want we kregen van Anouk Viegen, directeur CNME, meer informatie over de voorgenomen bezuinigingen van de gemeente Maastricht en wat dit voor de natuurtuinen zou kunnen betekenen.

Intussen gaven Joke en Ton interviews aan RTV Maastricht en De Limburger. Dit om de Gemeenteraad van Gemeente Maastricht te overtuigen de geplande bezuinigingen op CNME te annuleren. Het kan zomaar het einde van de Natuurtuinen betekenen.

Vervolgens ging onze vrijwilligerslunch van start middels een ontzettend leuk bedacht idee door Jolanda en Katja.

Ieder van ons mocht uit verschillende vaasjes een bloem nemen elk vaasje had een gekleurd kaartje en dat communiceerde weer met een plekje in de tuinen waardoor er kleine groepjes ontstonden die gezellig bijelkaar gingen zitten.

Elk groepje werd apart uitgenodigd om van het overheerlijke lopend buffet gebruik te maken. Ook werd er gewisseld van plekken zodat je telkens op een ander plekje in de tuinen kwam, heel erg leuk. 
Zonder meer een zeer geslaagde lunch, zoals eigenlijk altijd, maar toch zeker in deze tijd van anderhalvemetermaatschappij. 

Groetjes Jo 

About Beheer VNJ

Leave a Reply